Warning: Creating default object from empty value in /var/www/givers.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Læring - Givers

Læring

Sideløbende med konsulentassistance afholder vi regelmæssigt læringsforløb af kortere og længere varighed. Eksempler herpå er:

  • Skræddersyede sparrings- og læringsforløb internt i virksomheder
  • Foredrag og workshops for virksomheder
  • Undervisning og supervision på universiteter – typisk ifm. MBA og masteruddannelser
  • Åbne kurser

Alle vores læringsforløb indeholder elementer af TEAL i et omfang, der er afstemt med den givne kontekst. Vores tilgang til læring er praktisk orienteret, og tager som udgangspunkt afsæt i egne erfaringer, hvad enten fokus er på strategirealisering eller programmer og projekter.

“Af alle de fantastiske foredrag under min MPM uddannelse (Master of Project Management) ved Reykjavik’s Universitet fremstår Sofus’ foredrag om naturlig agilitet som et af de mest indflydelsesrige og mindeværdige. Det der fulgte, var en livsrejse med Sofus som mentor gennem udarbejdelsen af min hovedopgave. Jeg kan ikke takke ham nok for at give mig så meget af hans tid, passion og helhjertethed. Med sin entusiasme, indsigt og erfaring har han udvidet min horisont og virkelig ændret mit liv.”
– Kristrún Konráðsdóttir, MPM, Projektleder, VÍS Insurance Ltd

Ring på +45 2969 0169

Skriv til sc@givers.dk

Book et møde på +45 2969 0169